درباره نشریه

بر اساس مجوز شمارۀ 79387 به تاریخ 1396/2/18 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به  استناد نامۀ شمارۀ 3/18/28751 مورخ 1396/2/17 مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه «زبان فارسی و گویش‌های ایرانی» با صاحب‌امتیازی دانشگاه گیلان، از شمارۀ اول (بهار و تابستان 1395) موفق به دریافت رتبۀ علمی‌پژوهشی شد. شایان ذکر است این نشریه از مجلۀ ادب‌پژوهی پیشین (https://adab.guilan.ac.ir) تفکیک شده است.

نشریۀ زبان فارسی و گویش‌های ایرانی به‌صورت دو فصلنامه به زبان فارسی منتشر می‌شود. دسترسی به این نشریه آزاد است و بررسی مقاله در این نشریه مستلزم پرداخت هزینه  است.

اطلاعات مجلۀ زبان فارسی و گویش‌های ایرانی

عنوان مجله

زبان فارسی و گویش‌های ایرانی

عنوان انگلیسی

Persian Language and Iranian Dialects

صاحب‌امتیاز

دانشگاه گیلان

شاپای چاپی

شاپای الکترونیکی

اعتبار نشریه

علمی‌پژوهشی

درجه

درجۀ علمی تأییدشده در کمیسیون نشریات وزارت علوم ISC

حوزۀ موضوعی

مطالعه، تحقیق و شناخت علمی زبان فارسی و گویش‌های ایرانی از جنبه‌های گوناگون و همچنین دستاوردهای نوین پژوهشگران در این حوزه

زبان انتشار

مقالۀ کامل: فارسی        چکیدۀ مبسوط: انگلیسی

شروع انتشار

بهار و تابستان 1395

نوبت انتشار

دوفصلنامه

سردبیر

دکتر محرم رضایتی کیشه خاله (استاد زبان و ادبیات فارسی)

مدیر مسئول

دکتر فیروز فاضلی (دانشیار زبان و ادبیات فارسی)

محل انتشار

ایران، رشت

نوع انتشار

چاپی- الکترونیکی

ناشر

دانشگاه گیلان، گیلان، ایران

نوع داوری

دو سو ناشناس، حداقل دو داور

وب‌سایت

دسترسی

آزاد

محور دسترسی آزاد

CC-By

سیاست دسترسی آزاد

همۀ مقاله‌هایی که در این نشریه منتشر می‌شوند دارای مجوز دسترسی آزاد Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License CC BY هستند.

همکاری با انجمن‌ها

انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی

انجمن زبان‌شناسی ایران

نرم‌افزارهای مشابه‌یاب

همانندجوی ایرانداک

نمایه‌شده

Academia, Google Shcolar

هزینۀ داوری و  چاپ

دارد، 6000000 ریال  (آیین‌‎نامۀ دریافت هزینۀ وزارت علوم)

حق انتشار

حق انتشار مقاله بدون هرگونه محدودیت برای نویسنده/ نویسندگان محفوظ است.

این نشریه پیرو کمیته اخلاق در انتشار (COPE) است و از بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابق با قانون‌های اخلاقی پیروی می‌کند.

سیاست مخزن

مجلۀ زبان فارسی و گویش‌های ایرانی به نویسندگان اجازه می‌دهد که از نسخۀ ارسالی، نسخۀ پذیرفته‌شده و نسخۀ نهایی منتشرشدۀ مقاله (pdf ناشر) برای آرشیو خود (وب‌سایت شخصی نویسنده) و/یا بایگانی در مخزن سازمانی (در سرور غیرانتفاعی) به انتخاب خود نویسنده یا هدف‌های دیگر پژوهشی و آموزشی بدون هیچ‌گونه محدودیتی استفاده کنند.